Sök
Stäng denna sökruta.

Köpvillkor

Handla och betala
Varje vara anges med pris svenska kronor inklusive moms. Innan man genomför betalningen i kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, t ex moms och frakt.

Skaparverkstan – ord, bild och ton AB  samarbetar med Klarna för att erbjuda alla kunder trygg och säker betalning via Internet. Dessutom erbjuds betalning via PayPal.
Du kan också göra en manuell betalning via din mobil till telefonnummer 1232270817 om du har tillgång till Swish .

Du har även möjlighet att betala via vårt bankgiro: 5891-2619

Leveransvillkor
Vi levererar alla produkter och tillbehör i samarbete med Postnord.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt ca 5-7 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt lager eller om det är beställningsvara. 
Beställningsvaror skickas inom 10 arbetsdagar.
Om leveranstiden avviker avsevärt från detta kontaktar vi dig personligen i första hand via e-post.

Leveransbekräftelse
När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. 

Transportskador
Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du packar upp och inspekterar dina produkter noggrant i samband med leveransen.

Frakt
Mindre produkter levereras oftast hem direkt till din brevlåda alternativt till ditt närmaste Postombud. 

Ej uthämtat paket
Om Skaparverkstan får tillbaka en försändelse som inte lösts ut från utlämningsstället, förbehåller vi oss rätten att debitera samtliga kostnader som uppstår i samband med denna retur. 

Ångerrätt
Vill du utnyttja ångerrätten måste du kontakta oss inom 14 dagar från det att du tog emot varan. E-posta oss och informera om att du vill utnyttja ångerrätten samt meddela oss ditt faktura- eller beställningsnummer.

Du rätt att undersöka varan som du har köpt. Om du hanterar varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt kommer du att bli ersättningsskyldig för den eventuella värdeminskning det innebär. Alla tillbehör som du tog emot tillsammans med varan ska inkluderas i returförsändelsen.

Returadressen för återsändande är:
Skaparverkstan Ord, Bild och Ton, Ekholmsvägen 93, 589 29 LINKÖPING

Vi rekommenderar att du skickar returnerade varor som brev eller paket via posten. Returen får inte ske mot postförskott.

Vid utnyttjande av ångerrätten bekostar du själv returfrakten. Tänk på att du själv ansvarar för att returen kommer fram. 

Återbetalning av det du har betalat (med avdrag för eventuell värdeminskning till följd av att du hanterat varan i större utsträckning än nödvändigt) sker så snart det är möjligt och i vart fall inom 14 dagar från det att vi tagit emot den returnerade varan (förutsatt att villkoren för ångerrätten är uppfyllda).

Garanti
Skaparverkstan Ord, Bild och Ton AB svarar för varornas beskaffenhet i enlighet med Konsumentköplagen (1990:932).

Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom dokumentet behövs om du behöver utnyttja garantirätten.

Reklamationer
Om du fått en felaktig eller fellevererad vara ber vi dig kontakta oss via e-post så att vi kan rätta till eventuellt fel. 

För att du ska ha rätt att göra gällande ett fel på varan, felleverans, transportskada eller en vara som var trasig vid leveranstillfället måste du reklamera felet inom skälig tid från det att felet upptäcktes eller borde ha upptäckts.

Hantering av personuppgifter
Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall.

När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden. 
Du har rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall.

Vilka personuppgifter sparar vi om dig?
Skaparverkstan samlar in:
-namn och id-nummer (vi ser ej de 4 sista sifforna i ditt personnummer)
-adress
-telefonnummer
-e-post
-betalningsuppgifter
-ip-adress
-uppgifter om dina inköp

Om du handlar av Skaparverkstan accepterar du att dela med dig av dina uppgifter och samtycker till att den informationen kommer att överföras och lagras i vårt system.
Med hjälp av de personuppgifter du som kund har lämnat till oss kan vi komma att informera dig om kampanjer, specialerbjudanden och nya produkter. 
Hur länge lagrar vi dina uppgifter?
Så länge det krävs för att fullgöra de ändamål som vi använder dem för. Som nyhetsbrevsprenumerant  t ex lagras dina personuppgifter så länge som du samtycker till det. Via en länk i nyhetsbrevet kan du lätt ta bort din e-postadress från vårt nyhetsbrevsregister.

Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

Kontakt och övrig information
Organisationsnummer: 559235-8989
Adress: Skaparverkstan Ord, Bild och Ton AB
Ekholmsvägen 93
589 29 LINKÖPING
Telefon: 0708-30 39 57
E-post: [email protected]

error: Innehållet är skyddat!