Sök
Stäng denna sökruta.

Testar “ny” muggpress och nya produkter

Januari 2021, då jag började trycka muggar så köpte jag en värmepress som skulle fungera för både muggar, tröjor, kepsar, väskor, tallrikar . . . 
Men just då var det enbart muggar jag ville trycka, den del av pressen som tyvärr inte var komplett. Pengarna tillbaka och pressen kvar. Så jag köpte en ny press enbart för muggar, vilken har använts mycket flitigt, medan den stora pressen enbart har samlat damm i arbetsrummet.
Tills den dag, nästan exakt ett år senare, då jag ville testa nåt nytt och köpte hem glasunderlägg.

De jag köpt hem är i porslin och jag satte igång med hjälp av katterna i serien Krösus, som varit mig trogna under hela Nät-Affär´ns tid.
Ny press och nya produkter. Spännande!

Utskrift av mönstret

Tejpa på

Pressa och av med mönstret

Hurra!!!! Så läckert och så kul!

Så det fick bli lite flera tester av Krösus-katterna. Värmepressen skötte sitt jobb alldeles utmärkt!

Krösus-katterna förgyller våra bord vid måltiderna.

Jag har hittat ett par leverantörer som har dessa underlägg i trä med blank yta. De känns bättr än porslin tycker jag och har beställt hem lite prover, både cirklar och kvadrater. Ser fram emot att få provtrycka och få ut i butiken.

error: Innehållet är skyddat!