Sök
Stäng denna sökruta.
nya kaffemuggar i fina mönster

NYHET!! Kaffekoppar i serien LÖVRIK

Nytt år och nya produkter i Nät-Affär´n.
Jag hälsar den mindre porslinsmuggen PYTTE välkommen upp i hyllorna här i butiken. PYTTE innehåller 2,5 dl och är en mindre upplaga av den ordinära porslinsmuggen Porslina. Passar perfekt för en liten barnhand och har börjas trycka i 2022 år barnmuggsmotiv.

kaffekoppen Lövrik från Skaparverkstan
Uppdukat till fika

Jag kunde inte låta bli att behålla de här första fyra muggarna i serien Lövrik. Vi dricker eftermiddagskaffet i dem och tycker de blev så läckra. Jag är stolt över mig själv att jag lyckats designa dessa mönster. Och . . . att jag har kunnat föra över dem på koniska muggar!! Heja mej! Och ett stort tack till You Tube 🙂 Ibland är det bra att ha tillgång till min “jag-ger-aldrig-upp-gen”. 

nya kaffemuggar i fina mönster

4 mönster blev 6 och här kommer ett erbjudande från mig . . . till dig

Här finns kopparna

Köp fyra kaffekoppar och få den fjärde kaffekoppen på köpet!

Innan jag avslutar detta blogginlägg vill jag bara tipsa om alla de personliga presenter som finns i Nät-Affär´n till Mors dag.
NYTT är de digitala vykorten med personlig hälsning.
Här finns nåt för alla slags mammor.
Tryck på bilden så kommer du dit.

Jag känner stor tacksamhet att du vill hänga med mig på min skaparvandring!
Nästa gång får det nog bli lite mera av posters.
Har en hel del nytt på gång där. Hoppas du vill följa med.

Eva

error: Innehållet är skyddat!