Sök
Stäng denna sökruta.

NYHET! MUGGAR MED BARNENS TECKNINGAR

Minnen kan bevaras på olika sätt och igår prövade jag det jag länge tänkt göra. Nämligen att låta mitt barnbarns teckning bli en mugg. Och det fungerade alldeles utmärkt!
Jag kommer nu erbjuda detta till mina kunder. Det är ju ett fix och trix innan allt är på plats så därför kostar muggen något mer än de andra i Nät-Affär´n. Men du kommer garanterat ha ett fint minne att bevara och ha det nära dig så ofta du kan.
Jag garanterar att kaffet smakar mycket godare i en tecknings-mugg. Det gjorde iallafall mitt 🙂

Kanske du fått en födelsedagsteckning. Kanske barnen ritat en teckning till pappa på Fars Dag eller mamma på Mors Dag.
Låt dessa bilder pryda personliga muggar och lysa upp den mest gråmulna dag 🙂

För att detta ska fungera på bästa sätt bör teckningen vara gjord med konturer i tusch. Vanliga pennor och kritor gör sig bäst att färglägga tex tröja och byxor. Gärna oxå i liggande format så den kommer täcka runt hela muggen. Låt gärna barnet skriva namnet på den som ska få muggen, tex FARMOR.
Fotografera av teckningen rakt uppifrån eller rakt framifrån eller så scannar du den och skickar den via mail till mig. Ytterligare ett alternativ är att du skickar den som brev (men vik den INTE). Om du vill ha tillbaka teckningen får du skicka med ett adresserat och frankerat kuvert.
Beställ den här på hemsidan och kontakta mig via mail om du undrar över något.

Jag känner stor tacksamhet att du vill hänga med mig på min skaparvandring!
Nästa gång får det nog bli lite mera av presenter till pappa på Fars Dag. Har en hel del nytt på gång där. Hoppas du vill följa med.

Eva

error: Innehållet är skyddat!