Sök
Stäng denna sökruta.
nya kaffemuggar i fina mönster

NYHET!! Kaffekoppar i serien LÖVRIK

Så kan det gå när det inte blev som man tänkt sig. Det blev nämligen ännu bättre!

Jag hade tänkt börja trycka koniska muggar och hade beställt en provmugg från min grossist. Jättetrevliga muggar!  Passar perfekt till te.
MEN . . . sen tog de tillfälligt slut i lagret så gissa om jag blev lycklig när jag hittade dem här hos en grossist i Sverige. Beställde och hämtade förväntansfullt paketet. Men va???? Dom här muggarna var ju mindre än de jag beställt enligt varudeklarationen.
Men jag hann inte ens blir sur över detta då jag blev så oerhört förtjust i dessa koppar. Ja, för de är perfekta som kaffekoppar.
Jag tryckte upp alla på en gång och testade mig fram vad gäller mönster. Det är nämligen en hel del pyssel med att göra mönster till en konisk mugg. Det ska vridas och vändas både hit och dit och lite till. Men har nu börjat få snits på detta och ser fram emot att få dela dessa härliga kaffekoppar med er.

kaffekoppen Lövrik från Skaparverkstan
Uppdukat till fika

Jag kunde inte låta bli att behålla de här första fyra muggarna i serien Lövrik. Vi dricker eftermiddagskaffet i dem och tycker de blev så läckra. Jag är stolt över mig själv att jag lyckats designa dessa mönster. Och . . . att jag har kunnat föra över dem på koniska muggar!! Heja mej! Och ett stort tack till You Tube 🙂 Ibland är det bra att ha tillgång till min “jag-ger-aldrig-upp-gen”. 

nya kaffemuggar i fina mönster

4 mönster blev 6 och här kommer ett erbjudande från mig . . . till dig

Här finns kopparna

Köp fyra kaffekoppar och få den fjärde kaffekoppen på köpet!

Innan jag avslutar detta blogginlägg vill jag bara tipsa om alla de personliga presenter som finns i Nät-Affär´n till Mors dag.
NYTT är de digitala vykorten med personlig hälsning.
Här finns nåt för alla slags mammor.
Tryck på bilden så kommer du dit.

Jag känner stor tacksamhet att du vill hänga med mig på min skaparvandring!
Nästa gång får det nog bli lite mera av posters.
Har en hel del nytt på gång där. Hoppas du vill följa med.

Eva

error: Innehållet är skyddat!