Sök
Stäng denna sökruta.

Pelargonmuggen blev vinnaren!

Wow, vilka idésprutor jag har i min skaparverkstad. Jag är oerhört glad att ni finns här!

Tusen tack till er alla för era fantastiska och härligt inspirerande förslag på motiv till mina emaljmuggar.
Tack för att ni tagit er tid att gå igenom vad jag redan erbjuder i min muggverkstad. Och för att ni är så idérika och velat dela med er av detta. Jag har fått massor av fina förslag på motiv!
Hästar, sjukvårdspersonal, sengångare, bin, höns, kaniner, fåglar, fiskar, motorcykel, ledighet och vänskap, miljöbilar och trädgårdsodlingar . . .  
Listan kan göras lång.
Fick också spännande förslag på Östergötlands landskapblomma Blåklint och vårt landskapsdjur Svanen. Började leta passande bilder och där gick jag bet. Inte lätt alls att hitta på ”köpesidorna”. Jag kan alltså inte bara googla fram bilder och använda utan måste köpa dem, godkända för att säljas. Och där är det inte alltid så att man hittar det man behöver.
För mig låter det jättetrevligt med att göra landskapsmuggar, men bra och ej för dyra bilder till dessa är svårare att hitta. Jag googlade på min barndoms landskapsblomma Linnéa och hittade inte vad jag var ute efter.
Fick ett förlag på en färgsprakande retro-mugg och blev ju galet sugen. MEN . . . jag kan bara trycka helsvart på färgade muggar. Så fungerar sublimering. Jag är ju i nybörjarfasen och håller ständigt på att lära mig nytt. Så vem vet . . .

Hur har tävlingen gått till?

Jag har fått in ett 35-tal förslag, som jag sammanställt och därefter börjat leta bilder till. Via datorn förstås.
Det är nämligen så här att jag har köpt in mig på vissa platser där jag köper bilder som jag sen bearbetar i mitt bildprogram, vad gäller utseende, färger och form. Jag behöver bara en liten glutt, ibland två, av en bild för att sen veta hur jag vill att den ska bli. Leta, leta . . .   men det är inte alltid man hittar det man söker. Jag har utan framgång letat efter flera av era förslag. Tyvärr!
Det jag hittat har jag sedan jobbat med och fått fram ett mönster som jag därefter testat på muggarna.

De muggar jag gjort hittar ni här nedan. Vill du se fler bilder och info så klicka på bilden eller så hittar du dem i Nät-Affär´n

Är det så att du föreslagit något av motiven som har blivit till en mugg (se ovan) och vill köpa ”din” mugg så bjuder jag på frakten 😊
Gäller en mugg.
Muggarna kostar 167 kronor.
De finns att se med mer info och bilder i Nät-Affär´n.

MEN DU MÅSTE BESTÄLLA DEN I SÅ FALL VIA MAIL ELLER SMS. Annars läggs frakten på med automatik. Du kan betala via swish eller bankgiro, vilka framgår på min hemsida skaparverkstan.com
Fundersam? Skicka gärna ett meddelande på 0708-30 39 57

Och du, än en gång tack för din mugg-inspiration!

OCH VINNAREN ÄR . . . Linda Jonsson!
Som i slutspurten av tävlingen, sista att lämna in sitt förslag, fick mig att byta ut den favorit jag haft sen starten.
Nu blev det härliga Pelargoner som drog vinstlotten. Pelargonen torde vara en av de absolut populäraste krukväxterna vi har i våra hem och vad jag inte visste var att det enligt Wikipedia finns över 250 olika sorters pelargoner.

Grattis Linda!
Välj den mugg du vill ha, det blev ju ett gäng att välja mellan.

Eva

error: Innehållet är skyddat!